Thursday, 28 June 2012

Speacial GiVeAway By Aiman


Assalamualaikum~~

Dah lama blog ni menyepi..hehe..hari ni start join GA balik!! :)



harap-harap ada la rezeki..hehe~ :)

Thursday, 21 June 2012

Wednesday, 20 June 2012

Monday, 18 June 2012

Sayakah Follower Bertuah itu?


Assalamualaikum~




Cara untuk join:
1. Follow blog Brooch Wholesaler (done!)
2. Buat entry Sayakah Follower Bertuah itu? (done!)
3. Copy gambar yang first  (done!)
4. Tag 3 rakan anda 
Saya tag awak, kamu dan dia!

Friday, 15 June 2012

Segmen:The Reason Why bersama Hafiziqin


Assalamualaikum~


Syarat-syarat penyertaan:

  • Kamoo kamoo dan kamoo boleh pilih nak follow atau tidak blog eqin
  • Buat satu entry bertajuk:Segmen:The Reason Why bersama Hafiziqin
  • Entry ni mestlah berkaitan mengapa kamu berblogging.Serlahkan daya kreatif kamu!(poems,lagu and what so ever!!)
  • Copy and link kan banner segmen ni dalam entry kamu
  • Done taip-taip entry,post kan link ENTRY kamu di kotak komen segmen ni okay.=)
  • Tag at least 3 of your friend and make sure dia tahu.
  • Selamat bersegmen sampai lebam.yooooo


Tarikh tutup: 20.6.2012


Mengapa saya berblogging?

Mula-mula saya hanya membaca blog-blog orang. Saya tak terfikir pun nak ada blog sendiri. 

Tapi lepas beberapa lama saya baca blog orang, saya rasa makin banyak benda yang saya nak luahkan. Saya tak rasa puas kalau setakat komen di entri orang. 

Lepas tu muncullah blog pertama saya. Tak lama, sebulan je. Lepas tu saya buat blog bersama di SINI sampailah sekarang. Saya masih baru dalam penulisan blog ni, baru setengah tahun~

Blog ni juga akan menjadi salah satu memori yang saya simpan untuk masa depan. Perjalanan hidup kami dalam menempuhi dugaan. 











p/s:Macam banyak lak tulis~ :P










Thursday, 14 June 2012

1st Giveaway by Dhia Johary


Assalamualaikum~



Dah like dan follow semua sponsor~~

Nama FB saya: Libra Dan Leo.


Saya nak tag Ayu dan kak Wanieys..hehe~



GA : Saya Nak Lipstik Kolagen


Assalamualaikum~


klik banner untuk join~




Bersama SB di M2M Care House


Assalamualaikum~~




Dah like page. id: Libra dan Leo

Dah follow blog.






Harap-harap dapatlah menang. Amin~~~ :)



Wednesday, 13 June 2012

" 1st Giveaway by jaakechik corner"


Assalamualaikum~~



1. WAJIB follow sponsor OOPET , FARAH , CIKMAI , FARAIN (done!)
2. buat entry bertajuk  " 1st Giveaway by jaakechik corner " (done!)
3. letak header jaakechik corner dan linkkan ke entry ini (done!)
4. senaraikan 3 tempat best di negeri kamu. (done!)
5. tag 3 orang rakan blogger. (done!)



Kampung saya kat Melaka. Jadi saya cadangkan:

1. A' Famosa Water World
2. Bandar Hilir (bangunan bersejarah banyak)
3.Kedai makan ikan bakar kat Umbai atau Duyong.

Saya tag:

3. Ayu

Tak tau nak tag sape sebenarnya..huhu~~