Thursday, 12 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari JOHOR~~~


Assalamualaikum~

Dah lama blog ni sepi, jadi hari ni nak join segmen lah..hehe~ :)

klik banner untuk join~ :)

saya tag  kak Wanieys..hehe~


Johor ni saya sewa je, kampung kat Melaka. Hidup merantau~~ hehe :p

40 comments:

  1. tq yana join segment ayu..;-)..blogger ke 3 yg join ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Salam...dari segmen yg sama..bw dan follow sini..^_^

    http://cahayakukasih.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama...

    http://chickypompom.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  4. jOm jOin..

    http://chickypompom.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama , done follow u http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  6. Assalam,,,

    salam perkenalan dari Sabah...

    http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  7. hye blogger johor... saya dari KL.. slm kenal.. dah follow sini..

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mesti sis deqla tak tahu ni blog GA saya..hehe :p

      Delete
  8. Salam perkenalan..singgah dr segmen yg sama

    http://azumylini.blogspot.com/2012/07/assalamualaikum-dan-salam-1malaysia.html#comment-form

    ReplyDelete
  9. hye awak .. dtg dari segmen sama. follow awak sini. jom ke blog sy plak. hihi :) slm perkenalan..

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. salam..dari segmen sama.. follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan
    jenguk&follow u
    dr segmen yang sama
    jemput jenguk :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. salam..keyrah pun dari johor jugak ;)

    done follow ;)

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal.
    singgah n follow :)

    ReplyDelete
  14. singgah sini :D
    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

    ReplyDelete
  15. org JB dtg sini... :)

    http://mohdnajib27.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  16. As'salam Yanalibra,
    Kerja di johor ye.. kat mana tu?
    Jom jln blog shima

    Salam dr Muo...

    ReplyDelete
  17. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  18. sheda pon join jugak :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    salam perkenalan !

    ReplyDelete
  19. salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan yana...dtg dr segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  21. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    hihihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh, cik nur ni..macamlah kita tak kenal~~ huhu :p

      Delete
  22. singgah dan follow blog awk..
    dari segmen yg sama..
    salam perkenalan..^_^

    http://eizwani.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  23. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  24. best ker kAt Johor......????
    saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

    datang dari segmen yang sama...n dah follow

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

    ReplyDelete
  25. Salam Ramadhan Al Mubarak..
    Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam perkenalan..

      Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

      Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

      Delete
  26. Hai, selamat bersegmen..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  27. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. Datang dari segmen
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    Jika berminat untuk exchange bloglist boleh singgah ke sini
    Hanif bin Idrus Bloglist
    Tinggalkan komen dan saya akan masukkan ke dalam bloglist saya
    Setiap minggu saya akan merayau di blog anda
    Tapi yang penting kita dah bekenalan...

    ReplyDelete
  30. blogger melaka datang melawat..salam kenal=)

    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  31. follow dr segmen yg sama

    http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  32. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    sy datang..dari utara ke selatan..

    ReplyDelete
  33. tumpang lalu...^_^
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. Sy org phg..http://ajax85.blogspot.com.

    ReplyDelete